CombiLock

Söderlunds presenterar CombiLock

CombiLock

Håll ditt fordon säkert och förhindra stöld med CombiLock! För att din försäkring ska gälla är det ofta viktigt att du har ett godkänt lås. Hos oss hittar du ett brett sortiment av lås för olika typer av båtmotorlås och släpvagnslås. Våra egenframtagna lås är svensktillverkade i vår fabrik i småländska Gnosjö och håller en mycket hög kvalitet och säkerhet. Med CombiLock kan du känna dig trygg och slappna av när du lämnar ditt fordon. Varmt välkommen att ta kontakt med oss när du behöver ett lås av hög kvalitet!

FRITIDSLÅS I FOKUS!

Vi är nu stolta över att presentera CombiLock! Med CombiLock erbjuder vi ett antal olika låsprodukter för båtmotorer, båtar med mera. Dessutom vårt godkända, klassade släpvagnslås för alla typer av kulkopplingar.

Hög säkerhet

CERTIFIERADE ENLIGT BRANSCHNORMER

Alla våra lås är testade, certifierade och godkända enligt branschnormerna av RISE (SP) och SBSC och är väldigt enkla att montera och använda.

Våra godkända lås är enkla att använda, montera och är tillverkade i Sverige för största säkerhet. Med CombiLock kan du känna dig trygg med att ha det bästa som finns på den svenska marknaden.

Produkturval