Kvalitet & Miljö

Vårt mål är enkelt – nöjda kunder!

Kvalitetstänkandet är något som genomsyrar hela vår organisation. Vårt kvalitetsledningssystem säkerställer att våra arbetsmetoder kontinuerligt utvecklas och förbättras för att uppnå våra mål. Vi är fast beslutna att minimera användningen av råvaror, energi och kemikalier för att efterfölja våra miljöåtaganden och förebygga miljöpåverkan. Genom kontinuerliga kontrollfunktioner genomförda av kunniga och noggranna medarbetare tar alla inom Söderlunds ansvar för att slutprodukten uppfyller våra kunders kvalitets- och miljökrav.

Vårt mål är enkelt, du skall vara nöjd när du samarbetar med oss. Välkommen att kontakta oss!

ISO 9001:2015

KVALITETSLEDNINGSSYSTEM

Ett ledningssystem som bidrar till kostnadseffektivitet och hållbara förbättringar med kunden i fokus.

ISO 14001:2015

MILJÖLEDNINGSSYSTEM

Ett miljöledningssystem som skapar en arbetsmodell som underlättar arbetet för ständiga miljöförbättringar.

IATF 16949 First Edition

KVALITETSHANTERINGSSYSTEM

Ett ledningssystem som bidrar till att förbättra effektiviteten i tillverkningen, kontinuerlig förbättring med betoning av förebyggande av defekter och minskning av variation och avfall vid tillverkning.

Vår styrka

Med vår skickliga och erfarna personal tar vi fram detaljer med hög precision och kvalitet i alla material. Vi har kapacitet för små som stora uppdrag och självklart tar vi ansvar för hela tillverkningsprocessen. Vi har korta ledtider, flexibel hantering och erbjuder kundanpassade lösningar. Stort fokus läggs på leveranstid och kvalitet.

Söderlunds Metall AB

Det självklara valet av samarbetspartner.